Kerkoni
LEKE
Albanian
Sondazh komuniteti
A ju pëlqen shërbimi ynë më i ri, e-WALLET ?
Produktet e paraqitura
Foto e Pulla Gjergj Kastrioti

Pulla Gjergj Kastrioti

P0006
Pulla 10qind Gjergj Kastrioti
10,00 Lek
Foto e Pulla e pare shqiptare

Pulla e pare shqiptare

P0012
Autor: Laert Kraja Data e emetimit: 05.05. 2013
120,00 Lek
Foto e ZARF

ZARF

P0013
Zarf i bardhe drejtkendor
20,00 Lek
Foto e Kuti

Kuti

P0015
Kuti kartoni e pershtatshme per paketime te ndryshme
Nga 10,00 Lek
Foto e VITI MBARËKOMBËTAR I GJERGJ KASTRIOTIT SKËNDERBEUT– 2018
Foto e ARTIZANATI FDC BLLOK 2018 160.66/300

ARTIZANATI FDC BLLOK 2018 160.66/300

PF04003
Emisioni përbëhet nga 1 seri me 4 pulla dhe 1 bllok
300,00 Lek
Foto e Pulla Keshtjella

Pulla Keshtjella

P0010
Autor: Gentjan Gjikopulli Data e emetimit: 18.11.2017
200,00 Lek
Foto e Pulla Dritero Agolli

Pulla Dritero Agolli

P0011
Autor: Petraq Papa Data e emetimit: 13.10.2016
120,00 Lek
Foto e Pulla Flora Shqiptare

Pulla Flora Shqiptare

P0001
Flora Shqiptare 20LEK, me lule ngjyre manushaqe.
20,00 Lek
Foto e Pulla Flora Shqiptare 3

Pulla Flora Shqiptare 3

P0003
Flora Shqiptare 150LEK, me lule ngjyre te kuqe.
150,00 Lek
Foto e Pulla Shqiperi

Pulla Shqiperi

P0004
Pulla Shkodra, me shqiponje ne fushe blu. 25LEK
25,00 Lek